Kuinka saat eniten irti selvänäkijän palveluista?

Kuinka saat eniten irti selvänäkijän palveluista?

Toivon, että Kuinka saat eniten irti selvänäkijän palveluista? -kirjoitus auttaa sinua asiakkaana saamaan täyden vastineen rahoillesi jotka henkisiin palveluihin käytät. Samoin toivon, että kirjoitus lieventää henkisten palvelujen tarjoajien epävarmuutta oman palvelunsa hinnoittelun tai haastavien asiakastapausten suhteen. Tämä kirjoitus kumpuaa omasta kokemuksestani energiahoitajana ja menneiden elämien näkijänä 2000 -luvun alusta alkaen. Välillä on tullut ja tulee yhä edelleen vastaan tilanteita, jotka haastavat sekä asiakkaan että selvänäkijän.

Selvänäkijän palvelut ja yrittäjyys

Selvänäkijä on hankkinut taitonsa useimmiten erittäin rankkojen elämänkokemusten ja vuosikausien sisäisen työskentelemisen kautta. Oli hänen koulutustaustansa mikä tahansa, niin tullakseen taitavaksi, tarvitaan aikaa ja paljon työtä. Kuten tavallisessakin opiskelussa, näistä vuosista ei makseta palkkaa. Takana voi olla myös kalliita koulutuksia. Palkkio on siis hankittava maksullisella työllä taidon hankkimisen jälkeen. Tämän vuoksi moni päätyy työllistämään itsensä perustamalla yrityksen.

Henkisenä auttajana toimiminen on kutsumustyötä¸ joka tuntuu useille väistämättömältä. Elämä on kuljettanut tekemään tätä työtä. – Työtä joka on usein aliarvostettua ja jota pidetään normityöelämässä ¨huuhaana¨. Vaatii paljon ryhtyä tähän ammattiin. Vaatii myös paljon pyytää tästä työstä rahaa, sillä useimmat henkiset auttajat ovat hyvin herkkiä ja aivan liian kilttejä ihmisiä. Mutta kun lähdetään elämän realiteetteihin, selvänäkijän aika on siis rahaa sekä hänelle itselleen että asiakkaalle.

Kuinka saat eniten irti selvänäkijän palveluista?

1. Kerro heti tilausta tehdessäsi/vastaanoton alussa, mistä on kyse.

Näin päästään heti kiinni asiaan. Ei kannata tuhlata maksullista aikaa siihen, että alkaa arvuuttelemaan ja testaamaan sitä, näkisikö tuo selvänäkijä ketä henkilöä nyt tarkoitan tässä kyselyssäni, tai näkisikö menneiden elämien tulkitsija sen, mistähän ajasta ja paikasta haluan lisää tietoa tilauksessani. Kerro siis heti, mistä on kyse. Näin päästään heti kiinni asian ytimeen eikä tule pettymyksiä siitä, että näkijä näkikin jonkun toisen asian kuin mistä olisit juuri nyt halunnut tietoa.

2. Anna tukesi näkijälle

Arvuuttelulla ja testauksella on toinenkin huono puoli: se murentaa luottamusta sinun ja selvänäkijän välillä. Henkiset auttajat ovat hyvin herkkiä ihmisiä. Heidän kykynsä perustuvat siihen. He myös aistivat jos et luota heihin. Tämä heikentää yhteistyötänne ja selvänäkijän luottamusta omaan osaamiseensa. Hän näkee enemmän, kun annat tukesi yhteistyöllenne. Henkinen konsultaatio muodostuu luottamukselliselle yhteisenergialle. Näin saatte yhdessä parhaat oivallukset.

3. Ole valmis muutokseen

Sinulla on syy, miksi halusit lisää tietoa ja näkökulmia. Et olisi saanut niitä yksin vanhasta ajattelutavastasi käsin. Siksi, kun avaudut muutokselle, energiakenttäsi antaa eniten tarvittavaa tietoa. Tämä koskee myös energiahoitoa. Jos vastustat tai testaat, energiakenttäsi on kuin bunkkeri, jonka taakse pääseminen vaatii voimia ja aikaa. – Tämä kaikki on pois toivomastasi lopputuloksesta ja näkijä kokee olotilansa lopen uupuneeksi yhteisen aikanne jälkeen.

4. Vuorovaikuta

Henkinen vastaanotto on vuorovaikutteinen prosessi. Kun annat ja jaat kokemuksiasi, auttaja pääsee syvemmälle energiaasi ja teette yhdessä suurempia löydöksiä. Jos testaat ja vain odotat, että toinen puhuu, auttaja joutuu käyttämään enemmän voimaa ja tuntee olonsa epävarmemmaksi. Tämä kaikki on jälleen pois siitä mitä toivoit saavasi tästä palvelusta.
Toisaalta – ole valmis myös kuuntelemaan. Eniten saat jos myös vastaanotat. Toisinaan oma murhe on niin suuri, että kaipaat vain läsnäolevaa kuuntelijaa. Se on auttajalle ihan ok, mutta näkökulmasi eivät välttämättä saa niin paljon uusia vaihtoehtoja.

5. Kysy

Vastuullinen henkinen auttaja on valmis vastaamaan myös ns. ¨tyhmiin kysymyksiin¨ tai kuulemaan sen, jos jokin juttu ei nyt tunnukaan toimivan. Vastuullinen henkinen auttaja on valmis selvittämään ongelmakohdan niin, että kumpikin ymmärtää mistä on kysymys. Jos saamasi tulkinta ei tuntunut omalta tai selvänäkijä tuntuu puhuvan ihan omiaan, pyydä selvennystä. Asiansa osaavat henkiset auttajat tekevät työnsä suurella sydämellä. He mielummin korjaavat tilanteen kuin kuulevat jupinoita jälkikäteen facebookin palstoilla. Palaute myös auttaa heitä kehittämään palveluaan paremmaksi – ihan kuten missä tahansa muussakin palvelutyössä.

6. Anna aikaa

Usein tarvitaan aikaa asioiden kypsyttelyyn. Voi olla, että heti tulkinnan ensilukemisella tai vastaanotolla asia ei vielä avaudukaan. Tärkein oivallus tulee usein vasta myöhemmin. Tulkinnoissa ja kanavoinneissa on myös asioita, joista monet avautuvat tai tapahtuvat vuosienkin jälkeen. – Mitä korkeampivärähteinen tulkinta, sitä pitemmän aikavälin se kattaa. Siksi älä hätiköi, jos et heti hahmota kokonaisuutta. Kuulostele avoimin mielin tai kysy lisäselvennystä selvänäkijältä.

Lopuksi

Kun siis tilaat palveluajan selvänäkijältä, kerro mistä on kyse ja lähde liikkeelle avoimin mielin. Et vie autoakaan huoltamolle niin, että vain jätät sen sinne ja pyydät keksimään vian ilman mitään lisäselityksiä. Haluat käyttää maksullisen ajan tehokkaisiin huoltotoimiin etkä halua maksaa turhasta haahuilusta. Sama koskee muitakin palveluja. Miksi siis selvänäkijä olisi poikkeus?

Ota rohkeasti selvää tarjolla olevista palveluista ja palveluntarjoajista. Selvänäkijöitä ja henkisiä auttajia on monia. Kyselemällä löydät itsellesi sopivimman uusien asioiden oivalluttajan ja tiennäyttäjän juuri tähän vaiheeseen elämässäsi. Näin saat eniten irti selvänäkijän palveluista.

Valoisin terveisin,
– Anneli

Linkki omiin palveluihini löytyy tästä.
Tilaa uutiskirje tästä.


Vastaa